Zásady ochrany osobních údajů

Informační memorandum se zpracováním osobních údajů

Soubory cookies

Při používání našich webových stránek zpracováváme informace o Vámi navštívených stránkách a o tom, jak je používáte. Tímto způsobem můžeme upravovat obsah na základě toho, co Vás zajímá, a také vylepšovat naše služby. Soubory cookies využíváme pouze tehdy, pokud jste nám k tomu udělili souhlas při Vaší první návštěvě našeho webu.

 

Používáme cookies z naší webové platformy a Google Analytics pro přizpůsobení webových stránek a zlepšení našich služeb. O tom, jak smazat cookies, si můžete přečíst na webové stránce vašeho webového prohlížeče.

 

Osobní data

Vaše osobní údaje budou zpracovány pouze tehdy, pokud jste nám k tomu dali souhlas, například pokud napíšete své jméno a e-mailovou adresu do formuláře, abychom Vás mohli kontaktovat, nebo abychom Vám zasílali newslettery. Osobní údaje jsou pak využity k poskytnutí požadované služby a k přizpůsobení obsahu na webových stránkách a v newsletterech tak, aby vyhovovaly Vašim požadavkům. Z odběru našich newsletterů se můžete kdykoli odhlásit. Nejpohodlnějším způsobem pro odhlášení odběru je kliknout na odkaz v dolní části našich e-mailů. Můžete nám také poslat e-mail na adresu info@dikyfotbalu.cz. Máte právo být informováni o tom, jaké osobní údaje zpracováváme a jak je můžete nechat změnit nebo smazat.

 

Jak spolek Díky fotbalu z.s. zpracovává Vaše osobní údaje

Jste-li partnerem spolku Díky fotbalu z.s., uchováváme vaše osobní údaje v naší databázi
(Díky fotbalu z.s., Grusova 413, 530 09 Pardubice, IČ: 08119911).

Vaše údaje zpracováváme ze tří důvodů:

  1. Na základě zákonných požadavků.

  2. Pro přizpůsobení našich služeb Vašim potřebám, pro tento účel zpracování získáváme Váš jednoznačný souhlas.

 

Přístup k údajům mohou mít také naši partneři.

 

Zpracováváme Vaše jméno, telefonní číslo, e-mailovou adresu a dodací adresu. Pokud jste podnikatel, zpracováváme také vaše IČO, resp. DIČ. Osobní údaje uchováváme po dobu deseti let na základě zákonných požadavků zákona o účetnictví. Poté Vaše data na Vaši žádost odstraníme.

 

Máte právo na:

  1. Získání informací o tom, jaké osobní údaje zpracováváme a jak je zpracováváme.

  2. Změnu nebo smazání Vašich údajů, omezení využívání Vašich údajů a podání stížnosti týkající se toho, jak zpracováváme vaše údaje.

  3. Přenos údajů.

  4. Odmítnutí jakékoli další nabídky, novinek a tipů, které vám posíláme prostřednictvím e-mailu, a to kdykoliv.

Chcete některé z těchto práv uplatnit? Kontaktujte nás na e-mailu info@dikyfotbalu.cz


Podrobné informace ohledně zpracování osobních údajů najdete v našem Informačním memorandu.


Můžete se kdykoliv obrátit s vaším podnětem či stížností ve věci zpracování osobních údajů na dozorový orgán, a to na Úřad na ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, webové stránky https://www.uoou.cz/.